Meny
SPÄRRA KORT
Om du förlorat ditt kort är det viktigt att du omedelbart spärrar kortet.

Du kan spärra kortet i vår internet- eller mobilbank alternativt genom att ringa till FOREX Spärrservice på +46 771-22 22 21.

Spärr av kort via internet- eller mobilbanken:
Välj det kort som du vill spärra
Välj Anledning till spärr: Stulet, borttappat eller bedrägeri
Slutför sedan spärren genom att klicka på den orangea knappen.

Nytt kort och PIN-kod skickas automatiskt till dig inom 5 - 7 bankdagar. Om du inte vill ha nytt kort måste du snarast kontakta FOREX Kundservice på tel: +46 771- 22 22 21.